Popolna poroka

Popolna poroka ni le iluzija. Verjemita, obstaja! Seveda poroka obsega veliko organizacije, veliko priprav in odrekanja.

Seznam dejstav, ki poroko naredijo najlepšo za vaju je dolg – a mi verjemamo, da obstajajo 3 ključne stvari, ki naredijo poroko popolno! 

Če boste izpolnili te tri ste na pravi poti k popolnosti.

 

popolna-poroka

 

Seznam dejstav, ki poroko naredijo najlepšo za vaju je dolg – a mi verjemamo, da obstajajo 3 ključne stvari, ki naredijo poroko popolno! 

Če boste izpolnili te tri ste na pravi poti k popolnosti. 

 

Vas zanima katere so? O njih bo danes tekla beseda! Zato, beri naprej. 🕵‍♀

 

Kaj naredi poroko popolno – 3. ključne stvari:

  1. Idilična poročna lokacija
  2. Poroči priči, ki jima zaupata
  3. Dobra gostija, ki vljučuje dobro hrano in dober žur 

 

Lokacija, poročna priča in dobro poročno slavje so ključni faktorji popone poroke, ker poskrbijo za dobro počutje tako vaju kot vseh povabljenih. In glavno na poroki je sproščeno vzdušje, ki kar kliče po zabavi do jutranjih ur. 

 

Popolna poroka na popolni poročni lokaciji

 

Saj veste, kako se počuti vaše srce, ko nekam pridete in je ta prostor neizmerno lep. To se lahko zgodi ob novi lokaciji ali na lokaciji, kjer ste doživeli posebne trenutke. Vse je seveda povezano s čustvi. Čustva v nas sprožijo lepoto, ki jo vidimo v ali na določenem prostoru. Pa naj bo to nekje zunaj ali v zaprtih prostorih. To ni pomembno. Glavno je, kaj ta prostor sproži v nas samih, katera so tista čustva, ki se sprožijo v nas. 

Poroka je ena tistih dni, ko si žeilmo, da je vse popolno. In, če se bomo poročili na poročni lokaciji, ki že sama po sebi nosi pozitiven naboj je to že mala zmaga. Predvidevate lahko, da bo pozitivna čustva sprožila tudi pri povabljenih na poroko. 

Zato, da bo poroka popolna, si vzemite čas pri izbiri poročne lokacije – res ima pomembno funkcijo! Tu se boste namreč zadržali večino dneva, zato je nadvse pomembno kako se vi in vaši povabljeni na tej loakciji počutite.

 

popolna-poroka-lokacija

 

Ena takih poročnih lokacij, ki vas zagotovo ne bo pustila na cedilu je Vila Xaxat – romantika je tu doma. 

 

Popolna poroka ima dve popolni poročni priči

 

Poročna priča je glavni sestav vsake poroke. A bolj kot to je pomembno, kakšna ta poročna priča je. Ji lahko popolnoma zaupate? 

Ker, verjeli ali ne, v prepletu vse čustev, verjetno tudi evforije in utrujenosti boste potrebovali nekoga, ki bo vskočil, če se kaj zamoti. Ki bo odgovoril na kakšno vprašanje namesto vas, pospravil darila, vas pospremil na stranišče in podobno. Poskrbel za dvig atmosfre in vedno nekje pri roki imel kakšen robček, če bo solz sreče preveč. 

 

popolna-poroka-prica

 

Zato, zares je ključnega pomena, da imate nekje povsem blizu vas – velja tako za nevesto kot ženina – nekoga, ki vam bo na uslugo, če boste kaj potrebovali. 

Saj vendar to tudi je ena izmed glavnih nalog poročne priče – da poskrbi za vas, da pazi na vas.

 

Poročno slavje (s hrano in dorbo zabavo) je glavni spomin popolne poroke

 

Ja, tako je, dober žur nikoli ne gre v pozabo, kajne? Dobra hrana pa, tako kot poseben prostor v nas prebudi hormone sreče. 

Zato: poskrbite, da se bo na vaši poroki dobro jedlo. Da bo hrane dovolj in ob vsaki uri. Se zna zgoditi, da je veliko lačnih ust predvsem ob zgodnjih jutranjih urah. Ples nas vendar vse utrudi. 🕺 

 

popolna-poroka-svatje

 

Še več kot kot to šteje, kakšna je hrana. Je okusna, je sveža, je nekaj posebnega ali le zgolj še eden izmed menijev, ki jih ponujajo v restavracijah? 

Skušajte biti inovativni tudi ko gre pri hrani – ljudje si radi zapolnimo nove, drugačne stvari in hrana je ena glavnih sestavin našega življenja. Ko se srečamo z okusno, je nikoli ne pozabimo. Ker pač, ljubezen res gre skozi želodec.

Podobna čustva nam seveda sproži tudi dobra glasba, ples in družba. Ko se združi vse troje, to pa je že nekje na poti k popolnemu, če ne že tam. Zato, premislita, kdo so vajini svatje, kakšna glasba jim je všeč, kateri so tisti sprožilci, ki jih potegnejo na plesišče. 

 

Brez dobre glasbe in dobre hrane ni popolne poroke, to drži kot pribito! 

 

Popolna poroka naj bo!

 

Povzemimo še enkrat: idilična poročna lokacija, zaupanja vredni poročni priči, dobra hrana & glasba – to so glavne sestavine popolne poroke. Brez njih bo poroka bolj pusta, manj čustvena.

 

popolna-poroka-bo

 

Glavno je, da ima poroka polno čustvenih indikatorjev – ti bodo poskrbeli, da bo vzdušje tekom celotnega poročnega dne pozitivno naelektreno.

To si vsi želimo doseči na popolni poroki, je tako?