PET ZANIMIVOSTI O KOLESARSKI TRGOVINI NEWBIKE, KI JIH SKORAJ ZAGOTOVO NE POZNATE

V tokratnem prispevku smo za vas predstavili pet zanimivih in koristnih vendar morda premalo poznanih dejstev o naši kolesarski trgovini.

V kolesarski trgovini NewBike boste nedvomno našli vse, kar iščete za prijetno, udobno in varno kolesarjenje

Kolesarskih trgovin je v središču in na obrobju Ljubljane, pa tudi v skoraj vsakem drugem večjem slovenskem mestu, ogromno. Številne od njih so brez vsakega dvoma vredne obiska, toda če želite poiskati vse, kar potrebujete za prijetno, udobno in varno kolesarjenje na enem mestu, potem vam svetujemo obisk kolesarske trgovine NewBike.

V kolesarski trgovini NewBike se lahko pohvalimo, da ponujamo najbolj obsežno in obenem raznoliko izbiro mestnih koles. Ne glede namreč na to, če iščete moško, žensko ali mladinsko kolo, najsi bo to električno ali klasično, v kolesarski trgovini NewBike boste našli model, ki vam ustreza. Da bi vam tako pomembno odločitev, kot je izbira novega mestnega kolesa, v čim večji meri olajšali, vam v kolesarski trgovini NewBike ponujamo brezplačno in popolnoma neobvezujočo testno vožnjo vsakega modela kolesa, ki ga najdete v naši ponudbi.

Smo že omenili, da v kolesarski trgovini NewBike prav tako ponujamo največjo izbiro kolesarskih torb in košar na enem mestu? Naklonjenost in priljubljenost pri naših zvestih strankah pa v kolesarski trgovini NewBike dobivamo tudi z nudenjem pomoči pri sklenitvah zavarovanja ter visoko kvalitetnimi in cenovno ugodnimi servisnimi storitvami.

kolesarska trgovina

Kolesarsko trgovino NewBike najdete v Ljubljani, naša kolesa pa lahko kupite v kar šestih slovenskih mestih

Čeprav mobilnost v sodobnem času, v katerem živimo, za večino ne predstavlja nikakršne večje težave, običajno želimo vse potrebe opraviti na dosegu roke. Ravno iz tega razloga smo za vas kolesarsko trgovino NewBike odprli v Ljubljani, nakup naših koles pa omogočili v kar šestih slovenskih mestih.

Kolesa iz kolesarske trgovine NewBike odslej tako najdete v:

  • Ljubljani,
  • Murski Soboti,
  • Mariboru,
  • Mozirju,
  • Vojniku in
  • na Ptuju.

Dodati pa je potrebno še to, da za nakup pri nas ni potreben fizični obisk kolesarske trgovine NewBike, saj lahko naročilo izvedete kar preko spleta. Izbrano mestno kolo pa vam ni potrebno niti prevzeti v kolesarski trgovini NewBike, kajti na vaš naslov vam ga dostavimo mi, in to popolnoma brezplačno.

Mestna kolesa NewBike vam ni potrebno plačati zgolj in izključno z gotovino, saj ponujamo številne druge možnosti plačila

Pri nakupu mestnih koles ostaja plačevanje z gotovino vselej najbolj pogost in priljubljen način poslovanja, medtem ko smo pri nakupu koles višjih cenovnih razredov, običajno so to električna mestna kolesa NewBike, opazili veliko zanimanje strank po različnih oblikah financiranja. V ta namen smo tudi pri nas sledili opisanemu trendu in zato omogočili nakup mestnih koles NewBike s pomočjo leasinga. Da, prav ste prebrali, z leasingom ni mogoče kupiti samo avtomobilov, kot ste morda bili vajeni doslej, temveč tudi mestna kolesa NewBike.

Resnici na ljubo, nakup električnih mestnih koles NewBike, ki lahko zlahka presežejo ceno enega tisočaka, za marsikoga predstavlja neravno majhno naložbo in veliko obremenitev družinskega proračuna. Zavoljo že omenjenega leasinga in možnosti plačila na obroke pa bo tudi najdražji model iz naše ponudbe mestnih koles NewBike dosegljiv prav vsakomur. Nekaj več besed bomo o obeh možnostih namenili v nadaljevanju prispevka.

kolesa NewBike

Nakup mestnih koles NewBike je odslej mogoč tudi preko Summit leasinga ali Leanpaya

Kot smo zapisali že zgoraj, ena izmed možnosti nakupa mestnih koles NewBike pri nas je tudi preko leasinga, natančneje Summit leasinga. Največja prednost tovrstnega nakupa mestnih koles NewBike je nedvomno v možnosti odplačila v kar 84 obrokih, ali zapisano drugače v 84 mesecih. Prav tako ni strahu, da bi cena izbranega modela iz naše ponudbe mestnih koles NewBike presegala vrednost za možnost tovrstnega nakupa, saj Summit leasing omogoča nakupe vse do 15.000 €.

Druga možnost pri nakupu mestnih koles NewBike pri nas pa je Leanpay. Verjamemo, da ga mnogi od vas že skoraj zagotovo prav dobro poznate in ste to obliko financiranja že velikokrat uporabljali, pa vendar velja vsaj nekaj besed nameniti tudi Leanpayu. V kratkem, omogoča vam ugoden, preprost in obenem varen nakup mestnih koles NewBike, ki ga lahko plačate v kar 48 obrokih.

Če ste se odločili za nakup mestnih koles NewBike, vendar plačila zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ne želite izvesti v celoti takoj ob nakupu, vam bosta opisani obliki financiranja omogočili prav to. Ob nakupu mestnih koles NewBike vam bodo naši prodajalci tudi podrobneje predstavili obe obliki financiranja in vam svetovali, katera je primernejša za vas.

E kolesa NewBike v naši ponudbi so pred morebitnimi nepridipravi še posebej močno zaščitena

Čeprav Slovenija po številnih kriterijih velja za izjemno varno državo, žal tatovi koles pri nas ne počivajo, saj je vsako leto prijavljenih kar 3000 tatvin. Zavedati se je potrebno, da je prava številka skoraj zagotovo še višja, saj vsako tatvino kolesa na policijski postaji niti ne prijavimo. Še bolj zaskrbljujoč podatek pa je ta, da je policija pri iskanju ukradenih koles uspešna v slabi eni desetini prijavljenih tatvin. V skladu s tem moramo storiti vse, kar je v naši moči, da krajo koles preprečimo. V kolikor se odločite za nakup e koles NewBike, se boste tem skrbem izognili.

E kolesa NewBike, ki jih najdete pri nas, imajo namreč že vgrajene visoko kvalitetne verižne ključavnice, katere je mogoče odkleniti zgolj s posebnim ključem. Četudi bodo nepridipravi še tako spretni, prebrisani in imeli s seboj ves komplet orodja, bodo vaša e kolesa NewBike ostala na varnem.

Dodatna prednost verižne ključavnice v e kolesih NewBike je v tem, da je kot že ime pove zelo dobro skrita v ključavnici in tako ne zavzema prostora na okvirju ali vpliva na njihov očesu izjemno privlačen videz.

e kolesa

Kakšni so še dodatni ukrepi, ki lahko pripomorejo k zaščiti e koles NewBike pred nepridipravi?

Ukrepi za zaščito e koles NewBike pred nepridipravi so enostavni in hitri, pa vendar zelo pomembni. Eden takšnih je prav gotovo skrbna uporaba zgoraj opisane verižne ključavnice in posebej odgovorno hranjenje ključa.

Naslednje pravilo, ki bi ga vsi lastniki e koles NewBike preprosto morali upoštevati je to, da svoja mestna kolesa med opravki po mestu vselej puščajo na dobro obiskanem mestu, kjer bo množica ljudi, še bolje pa bo, če bodo tudi v vidnem polju morebitne video kamere v bližini. Seveda naj bo čas, ko pustimo e kolesa NewBike brez nadzora, čim krajši.

Ob vsem tem priporočamo tudi sklenitev zavarovanja e koles NewBike, pri čemer vam prav tako pomagamo v naših poslovalnicah, kakor smo omenili že na začetku prispevka.

Določena mestna kolesa NewBike iz naše ponudbe imajo celo notranji menjalnik

Za notranji menjalnik bi lahko zapisali, da gre za relativno novost, saj je vsaj na našem trgu še vedno dokaj nepoznana in zato tudi slabo razširjena ter zastopana komponenta v mestnem kolesarstvu, pa vendar določena mestna kolesa NewBike iz naše ponudbe z njim že razpolagajo.

Notranji menjalnik boste našli na številnih mestnih kolesih NewBike in ne zgolj na tistih višjih cenovnih razredov, kot velja v veliki večini ostalih kolesarskih trgovin. Čeprav v zvezi z notranjim menjalnikom vladajo različna mnenja in si tudi tisti najbolj izkušeni kolesarji še vedno niso povsem enotni, če gre za zares potrebno komponento ali zgolj nepotreben dodatek, vam mi svetujemo, da posegate po takšnih mestnih kolesih NewBike, ki ga imajo vgrajenega. V nadaljevanju pa vam bomo svojo odločitev tudi utemeljili.

mestna kolesa

Katere koristi in slabosti prinaša notranji menjalnik na mestnih kolesih NewBike?

Mestna kolesa NewBike, ki imajo vgrajen notranji menjalnik, se ponašajo z mnogo tišjim, hitrejšim in lahkotnejšim menjavanjem prestav, kot tista kolesa, ki ga nimajo.

Dodatna prednost mestnih koles NewBike z vgrajenim notranjim menjalnikom je v tem, da omogočajo prestavljanje na mestu. Če ste tako pri zadnji vožnji pozabili prestaviti v nižjo prestavo, lahko to povsem enostavno storite še preden se znova posedete na kolo, brez strahu, da bi poškodovali menjalnik ali da bi se vam snela veriga.

Izhajajoč iz tega smo mnenja, da je notranji menjalnik več kot odličen dodatek za pokritje hitrostnega in obenem tudi zahtevnostnega razmerja, ki se pojavlja pri mestni vožnji s kolesi NewBike.

Ženska kolesa NewBike imajo nameščena tudi varovala za torbe za kolo

Ženska kolesa NewBike v naši ponudbi se ponašajo tudi z že nameščenim varovalom za kolesarske torbe. Varovala bodo učinkovito preprečila, da bi torbo in vso prtljago v njej med vožnjo z ženskimi kolesi NewBike zaradi morebitne nepravilne namestitve in razgibanega terena izgubili. Varovala so zelo učinkovita tudi takrat, ko želite torbo z ženskih koles sneti, denimo da raztovorite prtljago, saj bo to opravilo po njihovi zaslugi hitro in povsem preprosto.

Čeprav predstavlja nakup kolesarske torbe majhno naložbo, le zakaj bi si povzročali dodatne stroške in skrbi, če to sploh ni potrebno?

ženska kolesa

Kako zahtevno opravilo je namestitev kolesarskih torb na ženska kolesa NewBike?

Zahvaljujoč varovalom na ženskim kolesom NewBike, boste torbe namestili z lahkoto, brez posebnega napora, znanja in orodja.

V kolikor želite, pa lahko namestitev kolesarskih torb na vaša ženska kolesa NewBike prepustite našim strokovnjakom, z velikim veseljem pa vas o samem postopku tudi podučimo in odgovorimo na vsako vaše morebitno vprašanje. Vse, kar morate storiti je zgolj to, da obiščete našo kolesarsko trgovino in med raznoliko izbiro kolesarskih torb poiščete takšno, ki se slogovno in barvno najbolj poda vašim ženskim kolesom NewBike.

Zaključimo lahko, da je še najzahtevnejše opravilo izbira kolesarske torbe in ne namestitev na ženska kolesa NewBike, saj je naša ponudba zares tako pestra in raznolika, da se boste s težavo odločili zgolj za eno.

Če želite o naši kolesarski trgovin izvedeti še več in se še bolje prepričati, da smo prava izbira za vas, pa vas vabimo k branju našega prejšnjega prispevka.