Kje organizirati izlet na Hrvaškem?

Spodaj so napisane ideje Kje organizirati izlet na Hrvaškem.

Če smo že v članku Kam na enodnevni izlet po Sloveniji, predstavljali ideje za popotovanje po Sloveniji (za našo družino ali zaposlene ali športne in druge ekipe), si v tem članku oglejmo še nekatere ideje kam je mogoče popotovati na hitro in za en dan, po Hrvaškem. Pri čemer so lokacije seveda spet primerne tako za družine, poslovne skupine in podjetja, športnike za njihove treninge in podobno.

Kje organizirati izlet na Hrvaškem?

Kje organizirati izlet na HrvaškemHrvaška, kot vemo, nudi v prvi vrsti morje in nešteto priložnosti za izvedbo najrazličnejših sprostitvenih ali zabavnih prireditev na svoji obali. Po večini je za primere enodnevnih izletov, primerna kot morje, Istra, saj je Istra blizu, turistične kapacitete za povsem različne profile obiskovalcev pa omogočajo raznovrstno preživljanje prostega časa.

Če potrebujete npr. več informacij v zvezi z organizacijo enodnevnega izleta za svoje zaposlene oz. za organizacijo team building delavnice na Hrvaškem, vam priporočamo, da obiščete spletno stran, ki je specializirana za organizacijo tovrstnih eventov na Hrvaškem. Njihova spletna stran je Team building Croatia.hr.

Teambuilding Croatia je podružnica slovenske agencije za organizacijio adrenalinskih team building dogodkov, ETC Adriatic. ETC Adriatic sodi med team building agencije, ki uporabljajo zdaleč največ različnih programov za animacijo njihovih gostov in udeležencev delavnic. Te pa, po uspenem plasiranju na slovesnkem trgu, učinkovito vnovčujejo tudi na Hrvaškem.

Sicer pa so tudi druge destinacije na Hrvaškem zelo primerne za organizacijo enodnevnih izletov po njej. Pri čemer pa se boste spet bolj navdušili nad nam bližnjimi kraji znotraj Hrvaške. Sem pa seveda v prvi vrsti sodi njihovo glavno mesto Zagreb.

Obiskati zagrebško areno, zagrebški grad, Ilico, znamenitosti okrog Ilice in drugo je prav poseben čar, lokacije okrog Jaruna pa so zelo primerne tudi za izvedbo raznovrstnih športnih aktivnosti in drugih dogodkov (tako za družine kot za zaposlene).

Jarun v bližni Zagreba niti ni tako zelo oddaljen, tako, da se lahko isti dan vrnemo v Slovenijo, če pa nas recimo bolj zanima organizacija dogodka oziroma izleta v zimskem času, pa je v bližini Zagreba, primerno smučišče Sljeme. Na njem se je recimo kalila hrvaška najbolj znana smučarka Janica Kostelič.

Obisk Hrvaške je za marsikaterega Slovenca pravo doživetje in, če boste povprašali po podjetnik, ki so si na Hrvaškem že dali organizirati svoj dogodek (seminar, delavnico, team building event, itd,…), se ne boste čudili, če se ta podjetja na Hrvaško vračajo vedno znova in znova.

Oznake besedila: Kje organizirati izlet na Hrvaškem