Kje dobiti kvalitetne šolske torbe za prvošolce

Samo še nekaj mesecev nas loči od prelomnega dneva, ki ga čaka prenekateri malček. Seveda govorimo o prvem šolskem dnevu, ko bodo otroci prvič nataknili svoje šolske torbe in odšli v šolo. Ta poseben dan pomeni prelomnico za otroka. Iz brezskrbnega igranja v vrtcu prestopijo v ”resno” okolje, kjer se bodo morali učiti in svoje znanje tudi pokazati.

Ta izkušnja je zelo različna za vsakega otroka, so pa nekateri skupni občutki in izkušnje, ki jih lahko otroci doživijo kot na primer, vzburjenje, strah ali tesnoba, sprememba rutine, izziv učenja.

Kot opazite ne gre samo za pozitivne občutke temveč tudi za take, ki jih pri otrocih ne želimo. Da jim bo ta prestop ostal v nepozabnem in pozitivnem spominu jim lahko pomagamo tudi starši. Kako?

Šolske torbe za prvo triado TargetPriprava na šolo in izbira šolske torbe in šolskih potrebščin.

Priprava na šolo vključuje različne korake med katerimi so pomembni tudi izbira šolske torbe in šolskih potrebščin. V nadaljevanju je nekaj nasvetov kam se odpravite po šolsko torbo in potrebščine ter kako se lotiti tega procesa. Najprej poglejmo kako se lotite izbire.

Izbira šolske torbe: Pomembno je, da je torba pravilno velika, lahka in ergonomična. Mora biti dovolj velika, da v njej otrok lahko shrani vse potrebščine, vendar ne prevelika in ne pretežka, da ne bi bila težko nosljiva. Ergonomske torbe so oblikovane tako, da so prijazne hrbtenici, kar je pomembno za otrokovo zdravje. Torba naj bo tudi dovolj svetla ali opremljena z odsevniki za večjo varnost na poti v šolo.

Iščite oziroma kupite izključno kvalitetno šolsko torbo. Ta je narejena tako, da čim manj obremeni otroka in čim bolj poskrbi za varnost otroka ter vsebine.

Izbira šolskih potrebščin: To vključuje vse od svinčnikov, radirke, šilčka, barvic, flomastrov, lepila, škarij do zvezkov, peresnic in meril. Na vaši šoli preverite kaj od šolskih potrebščin potrebujete. Vsaka šola namreč izda seznam vsega kar otrok potrebuje za šolo.

Izbiro šolske torbe in potrebščin opravite skupaj s svojim otrokom. Pustite otroka, da sam izbere šolsko torbo z najljubšim motivom čeprav veste, da drugo leto ne bo več aktualen. Gre za pomemben dan in naj ga spremlja njegov junak ali njena junakinja. Lažje mu bo!

Skupaj tudi označite potrebščine. S tem mu pokažete, da mu boste stali ob strani, ko vas bo potreboval. Otroci pa tudi pogosto izgubijo ali zamešajo svoje potrebščine zato je priporočljivo, da vse stvari označite z otrokovim imenom.

Kje pa je šolska torba najcenejša?

Najbrž kje v kakšni trgovini, kjer prodajajo torbe poleg špecerije. A vam nakup tam odsvetujemo. Če ne ta potem kje je potem naslednja izbira boste vprašali?

Prva izbira so specializirane papirnice ter trgovine s šolskimi potrebščinami kot DZS, Mladinska knjiga in druge papirnice. Tudi tam lahko dobite šolsko torbo poceni, če imajo kakšno akcijo. Te pa so na vrsti, ko se želijo znebiti neprodane zaloge. Zato bo velika verjetnost, da najboljših motivov ne bo več.

Druga izbira so naši večji trgovci, kot so Špar, Mercator in Tuš. Ti imajo ponavadi v redu cene, a ponudba je relativno majhna.

Tretja izbira pa so spletne trgovine. Tu boste našli največjo ponudbo in najboljše cene glede na ponudbo. Tu je ponudnikov kar nekaj. Mimovrste, Papirnica, officeandmore, kopija-nova in tako dalje.

Mi vam predlagamo, da absolutno preverite ponudbo v spletni trgovini Bimbo.si kjer po zelo konkurenčnih cenah prodajajo šolske torbe za prvo triado priznanih blagovnih znamk Target ter Spirit. Imajo v ponudbi praktično vse šolske torbe, ki jih ima Target na voljo.

Zakaj vam lahko priporočamo nakup pri njih? Ker je dobava hitra, ugodna in tudi morebitne reklamacije rešijo hitro in brez zavlačevanja in težav.